Tel.:
China 9D VR-simulator fabrikant
Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd

CREEER PRET VOOR WERELD

Thuis

Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd

 

Co. van de de Animatietechnologie van Guangzhouskyfun, Ltd is een producerend & op de markt brengend beheersplaats mede-geïntegreerd industrieel bedrijf dat zich dat in de producten van het animevermaak specialiseerde, in Guangzhou-stad worden gevestigd-- de grootste de productiebasis van de spelmachine in China.

Onze hoofdproducten omvatten de bioskoop van 9D VR, het ongehoorzame kasteel van kinderen, simulator het rennen spelmachine, simulator schietend spelmachine, de machine van het loterijspel, basketbalmachine, stuk speelgoed de machine van het kraanspel, de kiddy machine van het ritspel, videospelletjemachine, het gokken spelmachine en toebehoren van de spelmachine.

China Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

  • Ons doel: Om de meest professionele de uitvoerleverancier van de spelmachine in China te zijn.

  • Onze opdracht: Om de beste dienst en de voordelige producten aan cliënten te verlenen.

  • Onze visie: Breng de pret van vermaakmateriaal aan elke hoek van de wereld.

  • Ons motto: Uitstekende geloofwaardigheid, de producten van uitstekende kwaliteit, de beste naverkoopdienst, de snelste levering, en de concurrerendste prijzen.

 

►Designated partner van Huawei

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Merken : Skyfun

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Onze Geschiedenis:

2013 (Geboren), wordt Co. van de de Animatietechnologie van Guangzhou Skyfun, Ltd opgericht als een bedrijf dat in Guangzhou-panyu de district-grootste de productiebasis van de spelmachine in China wordt gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een het spelmachine van het verscheidenheidspretpark met inbegrip van de het rennen simulator, schietend simulator, muziekmachine, binnenspeelplaats, en vr materiaal.

 

2014 (groei), wonen wij grew.after twee later, onze bedrijf ontwikkelde beter en beter jaar, ondertussen, Panyu-Netwerkkamer van koophandel, Meer en meer populair op dit gebied bij.

 

2015 (Transformatie), waarderen wij changed.our-bedrijf het bedrijfs groeien fastly ten gevolge van ons grootste product van de sinserity samenwerkend gewillig en uitstekend kwaliteit, more and more klanten ons. En de schaal van ons bedrijf werd sterker en sterker, en regelde sterk in het Park van de Krachtanimatie in dit jaar.

 

2016 (Rijp), woonden wij maturewith de aantallen orden die, ons bedrijf de concurrentie genoemd bij“ BaiCheng“ dramatisch groeien, wonen meer dan 300 bedrijven deze kans bij, en als resultaat van onze constante inspanningen, zijn wij beloonde No.2 van de aantallen van de handelsverzekering in Alibaba, ook word de gouden leverancier in Alibaba. Bovendien woont ons bedrijf één van de grootste Internationale Vereniging van Vermaak tentoonstelling-Shanghai van Pretparken en Aantrekkelijkheden bij. Onze merk-Skyfun verliet elke bezoekers geleidelijk aan een diepe indruk.

 

2017 (Sterk), met ons ononderbroken hard-werk, wordt ons team sterker en sterker. Het aantal werknemer is more and more, kunnen elke families in ons bedrijf hun charmant voordeel met gespecialiseerde kennis en rijke ervaring uitvoeren. In Maart, wonen wij een beroemd vermaak tentoonstelling-GTI in Pazhou bij, die een plaats voor kantonmarkt is.  In de nabije toekomst, komen wij ook aan de V.S. IAAPA-tentoonstelling bijwonen om aantrekkelijkere nieuwe producten aan mensen te tonen. Ons bedrijf groeit nog met het principe creeert pret voor wereld, ook, wij is altijd strikt met de kwaliteit, om beste goederen te verstrekken voor onze klanten, en nieuwe producten telkens weer te ontwikkelen.

 

bedrijfsdiensten

1. Divers van productlevering voor de Arcaderuimte

Meer dan 6 jaar van ervaring van de pretparkindustrie, kan zowel videospelletje als VR-materiaal verstrekken dat lidkaartsysteem, een geschikt beheersysteem voor cliënten kunnen installeren.

 

2. OEM paste de dienst aan:

Skyfun met meer dan 20 mensentechnici, als enige VR-leverancier van het mobiele 5G project van Huawei in China, met de capaciteit om naar maat gemaakte producten te ontwerpen en te produceren.

 

2. Pre-sales de dienst:

Professionele suggestie voor markt en producten, met voordelige bedrijfs planning en oplossingen. De aanbieding paste 3D lay-out met machine en ruimtedecoratie aan. 

 

3. Na de verkoopdienst:

 

1) Verzendende technici aan de plaats van de klant aan volledige installatie van de machines.

2) Uitvoerige trainingscursus voor de aan de clientzijde technici of de werknemer.

3) 12 maanden garantie voor hardware

4) De levendienst voor software en inhoudsupdate.

 

 

 

 

Bedrijfteam

Skyfunteam

 

1. Verkoopafdeling: 15-20 mensen

2. Technicusteam: 5 mensen

3. Productieafdeling: 20 mensen

4. Kwaliteitscontrolepersoneel: 5 mensen

5. Naverkoopteam: 8 mensen

 

China Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd
101, Één van Nr 39, Xixian-weg, kengtou Industriezone, Nancun-Stad, Panyu-District, Guangzhou-Stad, de Provincie van Guangdong, China
Tel.:86--18127818571
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit 9D VR-simulator Leverancier. © 2017 - 2020 simulatorvirtualreality.com. All Rights Reserved.